0

Η Taylor Swift την τελευταία περίοδο έχει επιλέξει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κάτι που κάνει την κίνηση της προς την κοπέλα ακόμα πιο σημαντική

Η Taylor Swift δέχεται καθημερινά χιλιάδες μηνύματα και προσκλήσεις από τους εκατομμύρια θαυμαστές που έχει σε όλον τον κόσμο. Αν και της είναι φυσικά αδύνατον να ανταποκριθεί ή να απαντήσει, έστω και σε μερικά από αυτά, η διάσημη σταρ αποφάσισε να κάνει την πιο γλυκιά έκπληξη σε μια θαυμάστρια της που την είχε καλέσει στο πάρτι αποφοίτησής της.

Έστειλε στη νεαρή κοπέλα ένα τεράστιο μπουκέτο από λουλούδια και μία κάρτα γεμάτη ευχές, η οποία ήταν μάλιστα χειρόγραφη. Εκτός από τις ευχές η Σουίφτ έγραφε στην κοπέλα και πόσο πολύ τής άρεσε το θέμα που επέλεξε για το πάρτι της.

«Λυπάμαι πολύ που δεν θα τα καταφέρω να είμαι στο πάρτι της αποφοίτησής σου», γράφει στην κάρτα. «Το θέμα για τη Νέα Υόρκη και ο φωτογραφικός θάλαμος... ακριβώς ότι θα μου άρεσε για ένα πάρτι. Είμαι πολύ υπερήφανη για σένα, για την σκληρή σου δουλειά και την αφοσίωση. Για τον ενθουσιασμό και τη φιλοδοξία σου. Είμαι πολύ τυχερή που ένα κορίτσι σαν κι εσένα, νοιάζεται για μένα», γράφει η διάσημη σταρ προς τη νεαρή Άσλι.

Η Taylor Swift την τελευταία περίοδο κρατιέται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κάτι που κάνει την κίνηση της προς την κοπέλα ακόμα πιο σημαντική.
Πηγή:protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top