0

«Φωτιά» σε Ελλάδα και Τουρκία είχαν βάλει πριν από λίγες εβδομάδες οι φήμες ότι ο Burak Hakki είναι ζευγάρι με γοητευτική Ελληνίδα λίγο μετά τον χωρισμό του και… οι αποδείξεις μόλις είδαν το φως της δημοσιότητας!

Ο Τούρκος πρωταγωνιστής, που έγινε γνωστός και στη χώρα μας μέσω της σειράς Kismet, βρίσκεται, εδώ και περίπου δύο μήνες, στην Αθήνα, καθώς συμμετέχει στην θεατρική παράσταση Ο Κύκλος. Ο ηθοποιός είχε έρθει με την σύντροφό του, την παρουσιάστρια Gulsen Potuk, η οποία, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, τον παράτησε μετά από λίγες ημέρες και επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη.

O φωτογραφικός φακός τον είχε απαθανατίσει στο νυχτερινό κέντρο Yton, να κρατά στην αγκαλιά του την Χαρά Παππά, μία γοητευτική μελαχρινή που κατάγεται από την Ηγουμενίτσα και σπουδάζει οικονομικά στην Θεσσαλονίκη, ενώ ασχολείται και με το μόντελινγκ.

Αν και τότε κανείς δεν γνώριζε τι «τρέχει» μεταξύ τους, η νέα τους κοινή εμφάνιση, στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, δεν αφήνει καμία αμφιβολία, αφού φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται με πάθος και να αγκαλιάζονται!






 NDP Photo Agency

Πηγή:peoplegreece.com

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top