0

Για τα γούρια της, τα συναισθήματά της μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και τους στόχους της μίλησε σε δηλώσεις η Demy, αμέσως μετά την πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού στο Κίεβο.

«Ό,τι και να έχεις σκεφτεί δεν συγκρίνεται με το να ακούς τη χώρα σου να ανακοινώνεται ότι περνάει στον τελικό» ξεκίνησε τις δηλώσεις της.

«Ξαναήρθαν όλα στη θέση τους όταν άκουσα ότι περνάμε στον τελικό. Ευτυχώς δεν ανακοινωθήκαμε τελευταίοι γιατί δεν θα το άντεχα» εξομολογήθηκε.
Η όμορφη τραγουδίστρια ευχαρίστησε παράλληλα όλους όσους φώναζαν το όνομά της πριν ξεκινήσει την εμφάνισή της λέγοντας ότι αυτό την ηρέμησε και ότι όποιος το έκανε ήταν υπέροχος.

Όσο για τα προβλήματα που είχαν στην πρόβα τζενεράλε, η ίδια επανέλαβε την φράση του Φωκά Ευαγγελινού «Όλα για κάποιο λόγο γίνονται».

Για τον τελικό είπε ότι «θέλουμε να τα πάμε καλά επειδή έχουμε κάνει τόση δουλειά. Το πρώτο μέλημα μας είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τα υπόλοιπα θα έρθουν. Θα αγχωθούμε και πάλι αλλά θα είμαστε ήρεμοι ότι δώσαμε ό,τι μπορούσαμε.
Χαρακτήρισε «γούρι» την ομάδα της προσθέτοντας ότι «όσα γούρια έφερα από την Αθήνα θα μείνουν στη βαλίτσα».

Τέλος, η Demy αποκάλυψε ότι η πρώτη που πήρε ήταν η μητέρα της, η οποία, όμως, επειδή ήταν πιο σίγουρη από όλους μας είχε πέσει για ύπνο.Πηγή:  iefimerida.gr 

Δημοσίευση σχολίου

 
Top