0



Είναι σκληρό αλλά είναι γεγονός ότι οι γοητευτικοί και όμορφοι άνθρωποι, έχουν κάποια πλεονεκτήματα στη ζωή. Η γοητεία ως γνωστόν ανοίγει πόρτες, μπορεί να σας κάνει πλουσιότερους, πιο πειστικούς και πιο κοινωνικά αποδεκτούς.

Έτσι ίσως αξίζει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να δείξουμε τον πιο γοητευτικό εαυτό μας και το Reddit μας συμβουλεύει το πώς.

1. Καλή στάση. Θα εκπλαγείτε πόσο η σωστή στάση του σώματος σας κάνει να φαίνεστε καλύτεροι. Κάνει την κοιλιά σας να φαίνεται πιο επίπεδη και το στήθος σας μεγαλύτερο. Θα σας κάνει επίσης να είστε πιο σίγουροι!

2. Χαμογελάστε. Οι χαμογελαστοί και πρόσχαροι άνθρωποι είναι πιο ελκυστικοί.

3. Να είστε ευγενικοί. Πολλοί φαινομενικά γοητευτικοί ανθρώποι χάνουν τη γοητεία τους επειδή είναι αγενείς, ενοχλητικοί ή κακοί.

4. Πηγαίνετε σε έναν κομμωτή και πείτε του: "Εσύ είσαι ο επαγγελματίας, δεν έχω ιδέα τι μου πηγαίνει". Θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και 9/10 φορές, θα σας κάνουν να φαίνεστε υπέροχοι.

5. Επίσης, τα φρύδια είναι πολύ σημαντικά. Εάν τα φρύδια σας φαίνονται καλά, το υπόλοιπο του προσώπου σας φαίνεται να διαθέτει ισορροπία και αυτό είναι πολύ βασικό για να γοητεύσετε κάποιον.

Στυλ και μυρωδιά

6. Μην προσπαθήσετε να μιμηθείτε το στυλ κάποιου άλλου. Προσπαθήστε να καταλάβετε τι είδους ρούχα σας πηγαίνουν και μείνετε σε ένα στυλ. Θα σας βοηθήσει να φαίνεστε πιο άνετοι και χαλαροί που είναι εξαιρετικά ελκυστικό. Μην ακολουθείτε πιστά τις τάσεις της μόδας, επειδή αυτό θα σας κάνει να φαίνεστε άστατοι και επιπόλαιοι.

7. Πολλοί είναι εκείνοι οι άνθρωποι που υποτιμούν το πόσο σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει η καθαριότητα και η τελειότητα στη συνολική τους εμφάνιση. Πρέπει λοιπόν να σιγουρευτείτε ότι δεν μυρίζετε τσιγάρο, ιδρώτα ή να μην έχετε «βουτήξει» μέσα στην κολόνια. Δεν έχει σημασία πόσο σας αρέσει καθώς μια υπερβολική μυρωδιά θα μειώσει το επίπεδο ελκυστικότητάς σας.

Πηγή:
newmoney.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top