0





Απίστευτο περιστατικό στη Νότια Αφρική. Ο νεαρός επιβιβάστηκε σε ταξί και τότε άρχισε το μαρτύριο του, καθώς όπως κατήγγειλε, τον νάρκωσαν, τον απήγαγαν και τον βίαζαν επί τρεις ημέρες



Εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών γυναικών, οι οποίες, σύμφωνα με καταγγελία, απήγαγαν και βίασαν κατ' εξακολούθηση έναν 23χρονο, διενεργεί τις τελευταίες μέρες η αστυνομία στη Νότια Αφρική.

Όπως κατήγγειλε το θύμα στις αρχές και γνωστοποίησε η εκπρόσωπος της αστυνομίας της Πρετόρια στο Times Live, ο 23χρονος επιβιβάστηκε στις 19 Μαΐου σε ταξί, στο οποίο ήδη επέβαιναν οι τρεις νεαρές γυναίκες. Ενώ κινούνταν σε πολυσύχναστη συνοικία της πόλης, το ταξί άλλαξε κατεύθυνση και ο οδηγός του είπε να καθίσει στη θέση του συνοδηγού. Μία από τις γυναίκες του έκανε ένεση με άγνωστη ουσία και αυτός έχασε τις αισθήσεις του.
"Είπε ότι ξύπνησε σε ένα μονό κρεββάτι, σε άγνωστο χώρο και τοποθεσία. Οι γυναίκες ύποπτοι, φέρονται να τον ανάγκασαν να πιει ένα ενεργειακό ποτό, πριν τον βιάσουν επανειλημμένως για τρεις ημέρες", δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Ο 23χρονος κατέφυγε στις αρχές, στις 22 Μαΐου όταν τον μετέφεραν και τον άφησαν σε περιοχή περίπου 48 χιλιόμετρα μακριά της Πρετόρια. Ήταν "πολύ σοκαρισμένος" και έλαβε ιατρική περίθαλψη, όπως είπε η αστυνομία, τονίζοντας ότι "Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη όλα τα σεξουαλικά αδικήματα ανεξαρτήτως φύλου".


(Πηγή: Mirror, φωτό: AP Photo/Schalk van Zuydam)

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top