0


Αν έχετε ταξιδέψει στο εξωτερικό, τότε πιθανότατα θα γνωρίζετε, πως εκεί οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν ένα μικρό ποσό στις δημόσιες τουαλέτες για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτές.

Κάτι που έρχεται σε αντίθεση με πολλές περιπτώσεις στη χώρα μας, όπου σε πολλές δημόσιες τουαλέτες, όπως αυτές των εστιατορίων ή των κέντρων διασκέδασης, η κατάσταση είναι μάλλον αποκρουστική, με τις εστίες μικροβίων να εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία σας.

Τα παραπάνω λοιπόν είναι εύλογο να σας δημιουργούν μεγάλο φόβο και ανασφάλεια, όμως ο γιατρός των τηλεοπτικών αστέρων Μεχμέτ Οζ, μοιράστηκε στο Share Care τις πολύτιμες συμβουλές του για να μπορέσετε την επόμενη φορά να επιλέξετε την καθαρότερη τουαλέτα όλων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να προσπερνούν την πρώτη τουαλέτα γιατί επιθυμούν λίγη απομόνωση και ιδιωτικότητα. Επειδή ακριβώς η πρώτη τουαλέτα χρησιμοποιείται λιγότερο συχνά, εκεί σημειώνεται μικρότερη συγκέντρωση μικροβίων. Αντί να την αποφύγετε κι εσείς, διαλέξτε την για να αποφύγετε πιθανές μολύνσεις.

Η παραπάνω θεωρία ισχύει περισσότερο για την περίπτωση των γυναικών, αφού το ανάποδο θα πρέπει να κάνουν οι άνδρες, δεδομένου, ότι οι περισσότεροι στις δημόσιες τουαλέτες κατευθύνονται στην πρώτη πόρτα που βλέπουν μπροστά τους.

Πηγή:bovary.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top