0

Η κόρη του διάσημου ηθοποιού ταινιών δράσης Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ και της πρώην μπόντι μπίλντερ Gladys Portugues, Μπιάνκα Μπρι, ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της.

Είναι κι εκείνη ηθοποιός σε ταινίες δράσης και λατρεύει τις πολεμικές τέχνες.
Από την αμερικανίδα μητέρα της, ωστόσο, δεν έμαθε πολεμικές τέχνες μόλις γεννήθηκε. Ξεκίνησε να κάνει χορό και πατινάζ πάγου. Σε μια συνέντευξή της στην New York Post, μάλιστα, είχε δηλώσει ότι μικρή σιχαινόταν τις πολεμικές τέχνες. «Η μητέρα μου με πίεζε να κάνω πολεμικές τέχνες για να μάθω πειθαρχία. Ημουν 7 ετών και το σιχανόμουν».


Μεγαλώνοντας, βρήκε την πορεία της: έγινε ηθοποιός, μέσω των πολεμικών τεχνών!
Η Μπιάνκα Μπρι ξεκίνησε την καριέρα της το 2008 σε μια ταινία με τον ...Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, στο Trafic Mortel, του Isaac Florentine. Ακολουθούν έξι ταινίες, πάντα με τον πατέρα της.
Ωστόσο, σιγά σιγά, η νεαρή αμερικανο-βελγίδα καλονή, θέλει να ξεφύγει από την σκιά του πατέρα της. «Υπάρχουν πάντα άνθρωποι που έρχονται να με δουν και μου λένε ότι λατρεύουν τον πατέρα μου. Είναι ευχάριστο να το ακούω, αλλά τι σχέση έχει αυτό με μένα;» δηλώνει η νεαρή.

Αλλά οι προσπάθειές της δεν έχουν ακόμη αποδώσει. Ακόμη και στα social media την θαυμάζουν κυρίως για τις στάσεις που παίρνει μιμούμενη τον θρύλο πατέρα της, ο οποίος επεδείκνυε τους μύες και τα μεγάλα ανοίγματά του.
Πηγή: iefimerida.gr 

Δημοσίευση σχολίου

 
Top