0

  
Τα αρνιά, τα τσουρέκια, τα αβγά και τα κουλουράκια τελείωσαν και τώρα η εφιαλτική σκέψη του καλοκαιριού έρχεται.

Διάβασε τα 7 tips για να χάσεις άμεσα τα κιλά των διακοπών και να μην έχεις τέτοια προβλήματα να σε απασχολούν!


- Πιο πολύ πρωτεΐνη: Όσο πιο πλούσιες οι τροφές σε πρωτεΐνες, τόσο πιο σκληρά δουλεύει ο οργανισμός για την πέψη τους και άρα το κάψιμο των θερμίδων τους. Ιδανικές τροφές είναι κοτόπουλο, μοσχάρι, φακές, τόνος, σαρδέλες και γενικά τα καπνιστά ψάρια.  

- Σήκωσε βάρη: Βοηθάει στην αφύπνιση του οργανισμού, του μεταβολισμού και μέσω της μυϊκής ενδυνάμωσης συνεχίζεις να καις θερμίδες ακόμα και 24 ώρες μετά την άσκηση.

- Καλά λιπαρά στο τραπέζι σου: Βοηθάνε τροφές όπως το αβοκάντο, ο σολομός, αλλά και τα καρύδια στην καταπολέμηση του πρηξίματος.

- Αλλαγή στην άσκηση: Για να αφυπνίσεις τον οργανισμό προτείναμε αλλαγή άσκησης με τα βάρη, αλλά για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου μπορείς να ξεκινήσεις το τρέξιμο, γιόγκα ή ότι άλλο δεν έχεις δοκιμάσει έως τώρα.

- Όχι στις επεξεργασμένες τροφές: Όχι σε οτιδήποτε έτοιμο, σε πακέτο ή σε σακουλάκι. Αν θες να επαναφέρεις την καλή σου φυσική κατάσταση, απέφυγε τα συσκευασμένα ποτά και τρόφιμα ή το Junk food.

- Νερό, νερό και άλλο νερό: Πάντα να έχεις μαζί σου ένα μπουκαλάκι ή ποτήρι νερό ώστε να πίνεις πολύ. Όσοι πίνουν πολύ νερό καίνε περισσότερο λίπος από όσους πίνουν μόνο 4 ποτήρια την ημέρα αντί για 8. Εσύ προσπάθησε για 10 έως 12 για καλύτερα αποτελέσματα.

- Αντίο ξενύχτια: Η έλλειψη ύπνου προκαλεί μεγαλύτερη κατανάλωση θερμίδων έως και 549 επιπλέον και μειώνεται η απόδοση του μεταβολισμού κατά 20%. Για να χάσεις τα παραπάνω κιλά να κοιμάσαι νωρίς και αρκετά!

Πηγή:manslife.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top