0

  
Δεν είναι θέμα ύφους. Είναι μία στάση ζωής που τείνει να ... εξαφανιστεί. Ο Άντρας Παλαιάς Κοπής έχει μία σειρά χαρακτηριστικών που σταδιακά εξαλείφονται από τον σύγχρονο τρόπο ζωής και όλοι μας αναρωτιόμαστε αν τυχόν ανήκουμε στην συγκεκριμένη κατηγορία!


Παλιά τον ξεχώριζες από τον τρόπο που συνόδευε μία γυναίκα. Ευθυτενής και γοητευτικός στο πλευρό της, φρόντιζε να την κάνει να νιώθει εξαιρετικά σημαντική για εκείνον, χωρίς καν να χρησιμοποιεί περιπτύξεις και λόγια. Μόνο με τον τρόπο που δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της. Της άνοιγε την πόρτα του αυτοκινήτου για να κατέβει, της παραχωρούσε προβάδισμα στις εισόδους, την συνόδευε το βράδυ στο σπίτι, της έτεινε το χέρι για να σηκωθεί από το κάθισμά της και κυρίως φρόντιζε να μην ... κοιτάζει γύρω του άλλες όταν συνόδευε κάποια.




Ο Άντρας Παλαιάς Κοπής είχε όμως ανάλογη στάση σθεναρότητας και στην καθημερινότητά του. Ήταν ο άνθρωπος που αναλάμβανε την συλλογική ευθύνη αποφάσεων στο χώρο δουλειάς. Διοικούσε και ήξερε πως τα εύσημα της επιτυχίας είναι κοινά για την ομάδα του αλλά τα λάθη και οι ευθύνες βαραίνουν εκείνον. Και η ανάληψη της ομαδικής ευθύνης είχε μία ακλόνητη γοητεία, που δεν περνούσε απαρατήρητη. 


Ο Άντρας Παλαιάς Κοπής είναι ο τύπος του αρσενικού που δεν καυχιέται για τις ερωτικές του επιτυχίες και δεν κάνει βούκινο τις κατακτήσεις του. Δεν φλερτάρει όταν συνοδεύει γυναίκα. Δεν μεθάει και δεν ... τσαλακώνεται. Καλοντυμένος, με προσεγμένη εμφάνιση, αποπνέει σιγουριά και δίνει την αίσθηση ότι μπορείς να βασιστείς πάνω του. Άλλωστε, είναι στη φύση του να παίρνει αποφάσεις και να μην .... αφήνεται εύκολα.




Είναι ο τύπος που προσέχει τα λόγια του, μετράει τα αφοπλιστικά του χαμόγελα, είναι φειδωλός στις αγκαλιές και δεν εκθέτει τη συνοδό του σε ερωτικές περιπτύξεις δημοσίως. Δεν τσεκάρει αγχωμένα το κινητό του και δεν κομπάζει για το γρήγορο αυτοκίνητο που οδηγεί!

Πηγή:manslife.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top