0


  
Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Journal of Sexual Medicine» υπάρχουν ορισμένες συνήθειες μετά το σεξ που μπορούν να χαλάσουν όλη την γοητεία που ασκείτε στις γυναίκες!

Για να ικανοποιήσετε πλήρως λοιπόν το γυναικείο φύλο δεν αρκεί μόνο η συμπεριφορά σας κατά τη διάρκεια του σεξ αλλά και η συμπεριφορά που έχετε μόλις τελειώνετε την όλη διαδικασία.

Εάν θέλετε να αποφύγετε παράπονα και γκρίνιες προσπαθήστε την επόμενη φορά να ΜΗΝ κάνετε κάτι από τα παρακάτω.


1. Πηγαίνετε αμέσως για μπάνιο. Μπορεί για εσάς να είναι καλή ιδέα ένα χαλαρό μπανάκι αλλά όχι και για το σύντροφο σας.. εκτός και αν του προτείνετε να κάνετε μαζί!

2. Ασχολείστε με το κινητό σας. Αμέσως μετά το σεξ;; Πάρτε την μια αγκαλιά, ακούστε λίγο μουσική.. αφήστε το κινητό για αργότερα!

3. Σας παίρνει αμέσως ο ύπνος. Κανείς δεν θέλει μετά από μια ερωτική πράξη να ακούει τα ροχαλητά του συντρόφου του!

4. Κοιμάστε σε ξεχωριστά δωμάτια. Αν μετά το σεξ σηκώνεστε από το κρεβάτι και πάτε να κοιμηθείτε σε άλλο δωμάτιο μόνος σας, τότε έχετε καταστρέψει όλη τη μαγεία που δημιουργήσατε μια ώρα πριν!

5. Επιστρέφετε στη δουλειά σας. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να την κάνετε να νοιώσει άσχημα και να πιστέψει πως την αντιμετωπίζετε σαν ακόμη μια «δουλειά» στο busy πρόγραμμά σας.



Αλλά για να είμαστε δίκαιοι με όλους εσάς εκεί έξω και οι γυναίκες κάνουν μερικά πράγματα που μπορεί να μας ξενερώσουν εκείνη τη στιγμή! Και το κυριότερο είναι η ανασφάλεια!

Για τις περισσότερες γυναίκες είναι κίνηση που κάνουν αντανακλαστικά σαν να λένε "καλημέρα". Δεν καταλαβαίνουν καν ότι κάτι που μπορεί να μας ξενερώσει, αλλά εμείς το καταλαβαίνουμε.

Είναι το μεγαλύτερο λάθος και το λιγότερο ελκυστικό πράγμα που κάνουν. Είναι εκείνη ακριβώς η στιγμή που βγάζει τα ρούχα της μπροστά σου λίγο πριν το σεξ, η διάθεση φουλ ανεβασμένη και ανοίγει το στόμα της να πει κάτι σαν «Μην κοιτάς τα παχάκια μου, έχω πάρει 1-2 κιλά», ή θες να είναι από πάνω και αρχίζει τις δικαιολογίες. Τις οποίες τις έχουν έτοιμες, τις ξέρουν απ' έξω για κάθε περίσταση. Θεωρούν ότι δεν είναι τέλειες και θα πρέπει να το δικαιολογήσουν, λες και τις ρώτησες!

Όλοι είμαστε ανασφαλείς, αλλά στη διάρκεια του σεξ το τελευταίο που θα μας ενδιαφέρει είναι οι ατέλειες της. Πολύ κουβέντα και ανάλυση χαλάνε την στιγμή.

Πηγή:manslife.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top