0


  
Τα πάντα είναι συνήθεια, αλλά αν μπορείς να υιοθετήσεις κάποιες συγκεκριμένες, θα αποβούν καλές για την υγεία σου,ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το χάσιμο κιλών. Είσαι από αυτούς που βαριούνται το γυμναστήριο; Δες τι μπορείς να κάνεις καθημερινά για να χάσεις θερμίδες χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια...

Ψήλωσε ακόμα και αν δεν είσαι στην ανάπτυξη! Ασκήσεις για να κερδίσεις έξτρα πόντους!

- Περπάτα στον ήλιο: Μελέτες έχουν δείξει ότι η έκθεση στον ήλιο μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια κιλών.  Το πρωινό φως μπορεί να ρυθμίσει σωστά το βιολογικό μας ρολόι, να κοιμόμαστε καλύτερα και έτσι να χάνουμε βάρος.

-  Μην χρησιμοποιείς τόσο το αυτοκίνητο:Έχει αποδειχθεί ότι όσοι επιλέγουν άλλο μέσο για την διαδρομή για την δουλειά τους και όχι το αυτοκίνητο τους, μπορεί να χάσουν έως 3-4 κιλά περισσότερο. Έστω και λίγο περπάτημα μέχρι την στάση του λεωφορείου/μετρό μπορεί να είναι αρκετό.

- Κατανάλωσε πρωτεΐνες στο πρωινό:  Όσοι καταναλώνουν ένα γερό πρωινό δεν θα νιώθουν πείνα κατά την διάρκεια της ημέρας και μειώνουν αισθητά τις θερμίδες που θα καταναλώσουν στο μεσημεριανό γεύμα.

- Ετοίμασε κάποιο σνακ από το σπίτι: Γλίτωσε περιττές θερμίδες και εξοικονόμησε χρήματα μιας και θα σταματήσεις τα "απ' έξω"... Φτιάξε από το σπίτι ένα νόστιμο σνακ, σάντουιτς ή ακόμα και σαλάτα με ότι υλικά έχεις στο ψυγείο σου.

Πηγή:manslife.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top