0




To πήρες απόφαση; Ήρθε η ώρα να μάθεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το σεξ από την πίσω πόρτα, αν είναι η πρώτη σου φορά...



Όλο το συζητάς με τις φίλες σου, αλλά ακόμα είσαι μπερδεμένη και δεν ξέρεις αν πρέπει τελικά να δοκιμάσεις ή όχι! Σε εξιτάρει μεν η ιδέα αλλά από την άλλη φοβάσαι μην πονέσεις. Είναι ασφαλές ή όχι; Yπάρχει κίνδυνος να κολλήσεις κάποιο ΣΜΝ; Το θες πολύ αλλά αναπάντητα ερωτήματα συνεχίζουν να τριβελίζουν το μυαλό σου. Όχι πια! Ήρθε η ώρα επιτέλους να το κάνεις πράξη...

Θυμάμαι όταν συζητούσαμε με τα κορίτσια κρατώντας ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και προσπαθούσαμε όλες μαζί να αναλύσουμε το "καυτό" αυτό θέμα. "Ο Γιώργος είναι ψιλο- kinky και τώρα τελευταία μου ζητάει κάνουμε σεξ από πίσω! Έχω αρχίσει να το φαντασιώνομαι αλλά δεν θέλω να με περάσει για εύκολη! Τι να κάνω; Ακούω για διάφορα "σκηνικά" που γίνονται, όμως θέλω να δω πώς είναι..."




Yποθέτω λοιπόν, πως επειδή όλες γυναίκες είμαστε και το θέλουμε πολύ (ελάτε κορίτσια μεταξύ μας μιλάμε τώρα) πριν το κάνουμε θα πρέπει να ξέρουμε κάποια stadar πραγματάκια ώστε να το απολαύσουμε! Η αλήθεια είναι πως είναι μεγάλο θέμα! Οι περισσότεροι άντρες λατρεύουν το back door sex και αν αναρωτιέσαι γιατί σου έχω ήδη δύο βασικούς λόγους: γιατί ικανοποιεί την φαντασίωση του... επιβήτορα και από την άλλη επειδή για αυτούς είναι απίστευτα διεγερτικό (υπάρχει επιστημονική εξήγηση για αυτό αν το ψάξεις)!

Και επειδή σίγουρα θα θέλεις να ικανοποιήσεις και την δική του φαντασίωση, πριν το δοκιμάσεις θα πρέπει να προσέξεις τρία πράγματα: οπωσδήποτε την χρήση προφυλακτικού για αποφυγή μολύνσεων, απαραιτήτως θα πρέπει χρησιμοποιήσετε κάποιο ειδικό λιπαντικό με βάση το νερό ή τη σιλικόνη ώστε να πονέσεις όσο το δυνατόν λιγότερο και το σημαντικότερο απ' όλα το οποίο φυσικά είναι να χαλαρώσεις ώστε να διευκολυνθεί η διείσδυση...



Aυτό που θα πρέπει οπωσδήποτε να θυμάσαι είναι ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση αν ο καλός σου μπει από πίσω σου να εισέλθει μετά κατευθείαν στον κόλπο, πολύ απλά γιατί τα βακτήρια του πρωκτού θα μεταφερθούν στον κόλπο σου και θα πάθεις μόλυνση! Πες του λοιπόν αμέσως μετά την επαφή (αν και θα το ξέρει λογικά και ο ίδιος) πως πρέπει να αλλάξει προφυλακτικό και ακόμα καλύτερα να πλυθεί κιόλας!

Και να θυμάσαι: όλες μας έχουμε το δικαίωμα της απόρριψης αν δεν μας αρέσει όμως για να το πεις αυτό θα πρέπει πρώτα να το τολμήσεις και να αφεθείς στα... έμπειρα χέρια του! Αν αισθανθείς κατά την διάρκεια ωστόσο έντονη δυσφορία τότε πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσεις (προς το παρόν τουλάχιστον)! 

Μια ακόμα γυναικεία φιλική συμβουλή: μην δοκιμάσεις με κάποιον που δεν σε ελκύει τόσο ή ένα one night stand. Το πιο σωστό για σένα είναι το κάνεις με τον σύντροφό που αισθάνεσαι άνετα και που νιώθεις ότι θα σε προσέξει. Αλλά και πάλι η απόφαση είναι δική σου. Χαλάρωσε και... enjoy! 


Πηγή:followme.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top