0



  
Δύο πράγματα είναι σημαντικά για έναν άντρα: Το να δέχεται καλές συμβουλές και το να ξέρει να έχει μία προσεγμένη εμφάνιση και στο συγκεκριμένο κείμενο θα τα βρείτε και τα δύο!

Γι' αυτό και εμείς σας δίνουμε σε αυτό το κείμενο και τα δύο. Ορίστε μερικές από τις καλύτερες συμβουλές για να έχετε πάντα μια καλή και περιποιημένη εμφάνιση!

10 tips περιποίησης της αντρικής επιδερμίδας!

5. Το καλύτερο που έχει να δείξει ένας άντρας είναι το χαμόγελό του

Γι' αυτό φρόντισε να είναι καθαρό και φωτεινό. Το σημαντικότερο πράγμα που έχεις να κάνεις κάθε πρωί που ξυπνάς είναι να ασχολείσαι επιμελώς με την καθαριότητα και τη στοματική σου υγιεινή. Το προσεχτικό βούρτσισμα, η χρήση οδοντικού νήματος και τα μπουκώματα με στοματικό διάλυμα είναι οι σωστές κινήσεις. Άλλωστε, οι περισσότερες κυρίες γοητεύονται από ένα όμορφο χαμόγελο πολύ περισσότερο από ό,τιδήποτε άλλο πάνω στην αντρική εμφάνιση!

4. Περιποιήσου τα γένια σου

Το να έχεις γένια είναι δικαίωμά σου, το να έχεις όμως περιποιημένα γένια είναι υποχρέωσή σου. Δεν αφήνεις γένια απλά και μόνο γιατί βαριέσαι να ξυρίζεσαι, αλλά για να έχεις ένα συγκεκριμένο στυλ που δεν θες με τίποτα να θυμίζει ναυαγό. Φρόντισε να περιποιήσε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα τα γένια σου μόνος στο σπίτι και κάθε δύο με τρεις εβδομάδες να επισκέπτεσαι τον μπαρμπέρη σου να σου κάνει κάτι πιο επαγγελματικό.

3. Διάλεξε σωστή κρέμα ξυρίσματος

Αν τώρα δεν είσαι από αυτούς που τους αρέσει να βλέπουν τρίχες στο πρόσωπό τους και ξυρίζεσαι καθημερινά για να τις αποφεύγεις, πρέπει να το κάνεις καλά! Διάλεξε τα κατάλληλα προϊόντα και τα πιο αιχμηρά ξυραφάκια. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις αντιαισθητικά κοψίματα, κοκκινίλες και σημάδια που μπορεί να σε κάνουν να δείχνεις πιο απεριποίητος και απρόσεχτος από ποτέ!

2. Βρες το ιδανικό άρωμα για εσένα

Το να αλλάζεις κάθε λίγο και λιγάκι το άρωμά σου σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Το ξέρουμε πώς το να βρεις το ιδανικό άρωμα για εσένα, εκείνο που θα σε χαρακτηρίζει, θα σε καλύπτει απόλυτα και θα σου δίνει μια δική σου πολύ προσωπική μυρωδιά είναι πολύ δύσκολο. Όμως αν δεν κοπιάσεις δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίζουν οι γυναίκες που θα μυρίζουν την μοναδική μυρωδιά σου που δεν θα βρουν σε κανένα άλλο!

1. Δες τη βελτίωση της εμφάνισής σου σαν επένδυση ζωής

Το να έχεις ένα καλό και προσεγμένο στυλ και μια όμορφη εμφάνιση σε πολλές περιπτώσεις πάει να πει ότι θα χρειαστεί να ξοδέψεις κάποια παραπάνω χρήματα. Όμως αν στήσεις κομμάτι κομμάτι όλη σου την εμφάνιση, από τη σωστή γκαρνταρόμπα, μέχρι τα σωστά επιλεγμένα προϊόντα grooming, τότε μακροπρόθεσμα το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει, αφού το στυλ σου θα είναι πάντα άψογο. Και ξέρουμε ότι το θέλεις αυτό...

Πηγή:manslife.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top