0



  
Κάθε κοπέλα που βρίσκεται σε μία ευτυχισμένη σχέση το πρώτο πράγμα που λέει ότι λατρεύει στο άλλο της μισό, είναι ότι την κάνει να αισθάνεται ξεχωριστή και μοναδική. Πώς όμως θα το πετυχαίνεις πάντα να το κάνεις αυτό;

Κυρίως με εκείνα τα μικρά, απλά, καθημερινά πράγματα που όσο κι αν δεν τα υπολογίζουμε και μας φαίνονται αυτονόητα, είναι αυτά που μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά σε μία σχέση και να αποδείξουν σε μία κοπέλα πως ο σύντροφος της πραγματικά ενδιαφέρεται για εκείνη.

Τι λατρεύει λοιπόν, (σχεδόν) κάθε γυναίκα εκεί έξω;

Πώς να καταλάβεις αν η σύντροφός σου έμεινε ικανοποιημένη μετά το σεξ;

1. Όταν της μαγειρεύει. Γιατί ο έρωτας περνάει κι από το δικό της στομάχι…

2. Όταν παίζεις με τα μαλλιά της. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται αυτή η κίνηση, δε θα χάσει ποτέ την αξία της. Αυτή η υπέροχη αίσθηση που νιώθει η κοπέλα όταν μπερδεύεις τα δάχτυλα σου στα μαλλιά της είναι απλά μοναδική.

3. Όταν ακουμπάει το χέρι σου στα πόδια της, ενώ βρίσκονται στο αυτοκίνητο. Χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, όταν το κάνουν αυτό οι άντρες, αρέσει απίστευτα σε όλες τις κοπέλες. Χωρίς αμφιβολία!

4. Όταν της λες πόσο όμορφη είναι στα ξαφνικά, χωρίς να υπάρχει κάποιος εμφανής λόγος. Ή υπέροχη ή μοναδική ή sexy, όπως και να 'χει, όταν της κάνει κομπλιμέντο από το πουθενά, δεν μπορεί παρά να της φτιάξει ολόκληρη την υπόλοιπη μέρα!

5. Όταν ακούς ακόμα και τα πιο «χαζά» προβλήματά της. Κι εκείνη την ώρα να μην τη διακόπτει καθόλου, αλλά να την ακούει που μιλά ακατάπαυστα και να προσποιείται πώς ξέρει ποιοι είναι όλοι αυτοί που αναφέρει και πως συμφωνεί μαζί της αντιπαθώντας τους εχθρούς της, το ίδιο με εκείνη.

6. Όταν συναντάς τους φίλους σου για πρώτη φορά και της λένε πως έχουν ακούσει τόσα πολλά για εκείνη. Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό να ξέρει κάποια πως ο φίλος της μιλά για αυτήν στην παρέα του, ακόμη κι όταν δεν είναι μπροστά.

7. Όταν θυμάσαι τα αγαπημένα της πράγματα. Οι άντρες δεν φημίζονται για τη μνήμη μας και πολλές φορές ξεχνούν τις βασικότερες πληροφορίες που μοιράζονται μαζί μας οι κοπέλες μας. Ωστόσο, αν σε κάθε ευκαιρία επιχειρείς να αποδείξεις το αντίθετο κερδίζεις πολλούς πόντους…

8. Όταν της κάνεις σεξ και δεν την αφήνεις «ήσυχη» μέχρι να βεβαιωθείς πως είναι 100% ικανοποιημένη. Δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy από έναν άντρα που θέλει να ευχαριστήσει τη σύντροφο του και δεν προτίθεται να σταματήσει αν δεν πετύχει τον στόχο του στο έπακρο.

Πηγή:manslife.gr


Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top