0





Ένα όμορφο πρόσωπο, ένα λαμπερό χαμόγελο και η ενασχόληση με τα σπορ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σίγουρα προσελκύουν το αντίθετο φύλο τόσο στην πραγματική όσο και στη διαδικτυακή ζωή.



Μια νέα αμερικανική έρευνα αποκαλύπτει όμως τον «άσσο στο μανίκι» ανδρών και γυναικών που τους κάνει να κερδίζουν μαζικά κλικαρίσματα στα προφίλ τους στα δίκτυα γνωριμιών.

Περίπου 1,200 εργένηδες (61% γυναίκες και 39% άνδρες) που διαθέτουν προφίλ στη δημοφιλή σελίδα Match.com και έχουν κατοικίδιο συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο που ρωτούσε πώς πιστεύουν ότι επηρεάζει το κατοικίδιό τους την ερωτική τους ζωή. Το 35% των γυναικών και το 26% των ανδρών δήλωσαν ότι ελκύονται περισσότερο από κάποιον/α εάν έχει κατοικίδιο.



Η έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι οι άνδρες γνωρίζουν ότι το κατοικίδιο αποτελεί σημαντικό «ατού» και φαίνεται να το εκμεταλλεύονται. Ειδικά οι σκύλοι αποτελούν συχνά «κοινωνικό εργαλείο» για τη σύναψη δεσμών με το αντίθετο φύλο, αναφέρουν οι ερευνητές στη σχετική μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Anthrozoös.

Οι περισσότερες από τις γυναίκες που συμμετείχαν στη μελέτη δήλωσαν ότι θα έβγαιναν πολύ πιο εύκολα με έναν άνδρα που αγαπά τα ζώα. Πιθανώς για τις γυναίκες η αγάπη για τα ζώα αποτελεί ένδειξη ότι ο άντρας είναι τρυφερός, άρα θα γίνει και καλός σύντροφος.

Πηγή:fnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top