0

Λίντσεϊ Λόχαν vs Τζούλια Αλεξανδράτου σημειώσατε ισοπαλία (στο ξεμάλλιασμα). Η χολιγουντιανή σταρ και η Ελληνίδα celebrity λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια σε παραλιακό κλαμπ της Μυκόνου!

Το σκηνικό έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στον πριβέ χώρο του Σκορπιού, ο οποίος βρίσκετια στην παραλία Παράγκα και, όπως δηλώνει η Τζούλια στη «Espresso», άρχισε με αφορμή που δόθηκε από την πλευρά της ηθοποιού.

Σχετκό Περιεχόμενο
H Kim Kardashian… καράφλιασε! Δείτε τι προκάλεσαν τα extensions στα μαλλιά της
ΣΧΕΤΙΚΑ
5 άρθρα
«Εκείνη ξεκίνησε την ιστορία. Άρχισε ξαφνικά να με βιντεοσκοπεί με το κινητό της μόλις έφτασα στον Σκορπιό. Μου έκανε εντύπωση αυτό το πράγμα και απάντησα με τον ίδιο τρόπο. Τη βιντεοσκόπησα κι εγώ», αναφέρει η Τζούλια. Τι ήταν να το δει αυτό η Λόχαν; Πλησίασε έξαλλη την Τζούλια και της άρπαξε το κινητό!



«Δεν γνωρίζω γιατί έκανε ό,τι έκανε, αλλά η κίνησή της να μου πάρει το κινητό με εκνεύρισε πολύ», συνεχίζει η Τζούλια, περιγράφοντας το χρονικό της σύρραξης. Ποια ήταν η αντίδρασή της; Άρπαξε κι εκείνη το κινητό της Λόχαν!

Πληροφορίες από αυτόπτη μάρτυρα λένε ότι αντάλλαξαν αρκετές φράσεις στα... γαλλικά  και ότι παραλίγο να πέσει... ξεμάλλιασμα, αφού -όπως αναφέρει η Αλεξανδράτου- η Λόχαν δεν ήθελε να της επιστρέψει το κινητό της.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι το σκηνικό έλαβε τέλος έπειτα από την παρέμβαση δύο σωματοφυλάκων, οι οποίοι ακολουθούσαν την ηθοποιό και χώρισαν τις δύο γυναίκες προτού το επεισόδιο «χοντρύνει» ακόμη περισσότερο.

Έτσι, αφού τα κινητά επιστράφηκαν στις κατόχους τους, η Λίντσεϊ αποχώρησε από το κλαμπ Σκορπιός και η Τζούλια παρέμεινε, διασκεδάζοντας παρέα με τον «Mr Αγάπη Μόνο», ο οποίος ακούει στο όνομα... Anastazio.

πηγή: Espresso


Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top