0

Το μοιραίο συνέβη: Πήγες στο σπίτι του, έβαλε ένα cd του Leonard Cohen στο cd player και βότκα στα ποτήρια, αρχίσατε τα φιλιά, θυμήθηκες τον στίχο του Πασχάλη που λέει «παραδώσου λοιπόν/ άνευ όρων μωρό μου» και έκανες ακριβώς αυτό. Το ξημέρωμα σας βρήκε να κοιμάστε μαζί – κάτι που η αλήθεια είναι πως ευχόσουν να συμβεί εδώ και καιρό (παρ’ ότι για δυο-τρεις βδομάδες του έκανες τη δύσκολη…).

Τι γίνεται όμως την επόμενη μέρα; Σε τι τροχιά θα μπει η επικοινωνία σας; Πώς θα του μιλήσεις στο facebook; Τι πρέπει να κάνεις για να μην πληγώσεις και να μην πληγωθείς αν η όμορφη βραδιά δεν καταλήξει σε σχέση; Οι παρακάτω συμβουλές θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη:

Οχυρώσου συναισθηματικά. «Ο,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο» λέει το τραγούδι και ο λαός. Αντί λοιπόν να τρέφεις ψεύτικες ελπίδες, προετοίμασε τον εαυτό σου και σκέψου πως ό,τι έζησες μπορεί και να ήταν μονάχα ένα one night stand.

Μη δίνεις αν δεν παίρνεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολικές εκδηλώσεις λατρείας, ενθουσιασμού και αφοσίωσης από τη στιγμή που δεν βλέπεις ολ’ αυτά να έρχονται προς τα ‘σένα. Ο έρωτας είναι σαν το πινγκ πονγκ: αν δεν σου πετάνε πίσω το μπαλάκι, δεν προχωράει το παιχνίδι…

Μείνε ευγενική. Aκόμα κι αν δεν σε τρέλανε η εμπειρία μαζί του στο κρεβάτι, ο άνθρωπος δεν σου φταίει σε τίποτα. Το πόσο σου άρεσε ή δεν σου άρεσε το έχει καταλάβει. Και όπως και να ‘χει, οι σεξουαλικές επιδόσεις κάποιου δεν είναι λόγος να σταματήσεις να του μιλάς…

Προσοχή στο facebook την επόμενη ημέρα. Απέφυγε τα υπονοούμενα στον Τοίχο σου. Περίμενε να σου μιλήσει πρώτος εκείνος (οφείλει να το κάνει) και μην ανεβάσεις τραγούδια που μαρτυρούν αυτό που συνέβη, όπως ας πούμε το “Something happened to me yesterday” των Stones ή το “You shook me all night long” των ΑC/DC.

Mη βιαστείς να του δείξεις πως θες ξανά. Ακόμα κι αν ήταν ο καλύτερος εραστής του κόσμου, ακόμα κι αν σε εκτόξευσε στα ουράνια με το ανεξάντλητο ρεπερτόριό του, μην επιδιώξεις να τον ξαναδείς άμεσα. Το κλισέ που λέει ότι οι άντρες πρέπει να αισθάνονται και λίγο κυνηγοί είναι απόλυτα σωστό. Από την άλλη, αν σου άρεσε, μην τον αφήσεις να ξαναπεριμένει μια ζωή… Παν μέτρον άριστον!

Πηγή:fnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top