0


Ενθουσιασμένη με τις ομορφιές της χώρας μας και ειδικότερα με τα μαγευτικά τοπία της Σαντορίνης και της Κρήτης φαίνεται πως είναι η εντυπωσιακή καλλονή Emily Ratajkowski, η οποία δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram από τις διακοπές της.

Συνεχίζοντας το... tour της της στα ελληνικά νησιά, η το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε σήμερα άλλες τρεις φωτογραφίες από την Κρήτη, οι δύο από την φανταστική παραλία στα Σεϊτάν Λιμάνια, ένα μέρος το οποίο η Emily χαρακτήρισε ως «το πιο όμορφο που έχει δει ποτέ».

Η τρίτη φωτογραφία αναδεικνύει, ως συνήθως, τα προσόντα της σαγηνευτικής κοπέλας, η οποία ποζάρει για τους θαυμαστές της με μαγιό.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες της Emily από την Κρήτη












Η Emily έχει στρέψει όλα τα βλέμματα του κόσμου στην Ελλάδα με τις συνεχείς αναρτήσεις της που προβάλλουν τις ομορφιές του τόπου μας. Μετά από την πρώτη φωτογραφία που έκανε τον γύρο των διεθνών μέσων και προέβαλλε τα καλοσχηματισμένα οπίσθια της ηθοποιού-μοντέλου με φόντο τα ασπρισμένα σπιτάκια του κυκλαδίτικου τοπίου, ολόκληρος ο πλανήτης είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τα προσόντα της πανέμορφης κοπέλας και να «ζηλέψει» για την τύχη της να βρίσκεται σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο.

Σειρά είχε μια ιδιαίτερα τολμηρή φωτογραφία από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της, στην οποία διακρινόταν να κολυμπά -χωρίς μαγιό- στην ιδιωτική της πισινούλα. 

Δείτε τις παλαιότερες αναρτήσεις του μοντέλου












Πηγή:protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top