0

  
Πολλοί άντρες αισθάνονται συχνά την ανάγκη να βιντεοσκοπούν τη σεξουαλική ζωή της σχέσης τους και σίγουρα για τις περισσότερες γυναίκες είναι προτιμότερο να βλέπουν τους άντρες τους να παρακολουθούν τα προσωπικά σέξι βίντεο τους, παρά πορνό με καυτές ξανθιές.

Ακόμη όμως και αν ποτέ δεν έχετε τραβήξει κάποιο σεξουαλικό βίντεο με τη σύντροφο σου η κεντρική ιδέα είναι η εξής: Βρες έναν τρόπο για να εκφράσεις άμεσα πόσο πολύ σε ελκύει η σύντροφος σου και πόσο σέξι είναι για σένα.


Οι γυναίκες θέλουν να αισθάνονται επιθυμητές κυρίως από τους συντρόφους τους. Ο νευροεπιστήμονας  Dr. Ogi Ogas, συμβουλεύει πως το κεντρικό σημείο των γυναικείων σεξουαλικών φαντασιώσεων είναι το αίσθημα της επιθυμίας. Το συναίσθημα αυτό μπορεί να πυροδοτήσει την ερωτική διέγερση μιας γυναίκας.

Βάλε φαντασία στη σεξουαλική σας ζωή και αναζωπύρωσε λίγο περισσότερο τα πράγματα μεταξύ σας με το να κάνετε σεξ στο ασανσέρ μόλις κλείσουν οι πόρτες ή στείλε της ένα σέξι μήνυμα για το πόσο καυτό είναι το κορμί της, γενικά κάνε ό, τι περνάει από το χέρι σου για να αισθανθεί επιθυμητή και σέξι στα μάτια σου.

Όλες αυτές οι μικρές λεπτομέρειες θα πυροδοτήσουν το πάθος σας και από τη στιγμή που θα καταλάβει που το πας θα σε κυνηγάει από μόνη της.


Πηγή:manslife.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top