0


  
Υπάρχουν σίγουρα πολλές στιγμές μέσα σε μία σχέση που η κοπέλα σου σε κοιτάει με τόσο αισθησιασμό και πάθος λέγοντας σου ότι σε "λατρεύει" που δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις παρά να την πιστέψεις.

Ωστόσο όσον αφορά τις γυναίκες "ποτέ δεν φαίνεται αυτό που είναι και τίποτα δεν φαίνεται όπως είναι".Αυτό σημαίνει πως άλλα λένε άλλα κάνουν και άλλα εννοούν.Εμείς θα σου πούμε τα πέντε βασικά πράγματα στα οποία τις περισσότερες φορές μία γυναίκα λέει ψέματα όχι γιατί είναι ψεύτρα αλλά γιατί πάντα κάποια πράγματα όλοι τα κρατάμε για τον εαυτό μας ή χρησιμοποιούμε μικρά τεχνάσματα για να δώσουμε ζωη στη σχέση μας.


Ο αριθμός των εραστών που είχε.
Όταν ένας άντρας κάνει αυτή τη βασική ερώτηση στην αγαπημένη του πρέπει να ξέρει πως θα πάρει σίγουρα μία απάντηση που θα είναι ένα μεγάλο ψέμα.Αν λοιπόν η αγαπημένη σου απαντήσει ότι έχει πάει με τέσσερις άντρες να ξέρεις ότι το λιγότερο που έχει πάει είναι οι εφτά εραστές.Αν σου πει ότι είναι δύο να ξέρεις ότι είσαι ο δεύτερος και όχι ο τρίτος. Ενώ (κρατήσου) αν σου πει ότι έχει πάει με τρεις να ξέρεις ούτε εκείνη η ίδια δεν θυμάται ποιος είναι ο ακριβής αριθμός.

Ο πρώην.
Είναι το γνωστό  σε όλους σας τους φίλους "κάθαρμα" που την πλήγωσε, την κακομεταχειρίστηκε, την πέταξε σαν σκουπίδι αλλά να ξέρεις ότι υπάρχουν πολλές στιγμές που σε συγκρίνει μαζί του.Μπορεί τις περισσότερες φορές στη σύγκριση να βγαίνεις εσύ νικητής ωστόσο υπάρχουν και στιγμές που η ζυγαριά γέρνει προς αυτόν.Για καλή σου τύχη όμως αυτός ήταν ένα "κάθαρμα".

Γυναικοπαρέα.

Να είσαι σίγουρος πως πολλά σαββατόβραδα θα προτιμούσε να ήταν έξω με τις φίλες της αλλά  έρχεται στο πίσω μέρος του μυαλού της το πιθανό σενάριο να κάνεις και εσύ το ίδιο και σε καμία περίπτωση δεν θα άντεχε να παίξει το ρόλο της "προδωμένης γυναικός".


Καβγάδες.
Ήθελα να σε ενημερώσω πως τις περισσότερες φορές οι καβγάδες σας έχουν δημιουργηθεί "τεχνιέντως" είτε για να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια και να αποκρύψει κάτι άλλο είτε γιατί απλά τον τελευταίο καιρό νιώθει κάπως παραμελημένη και ψάχνει κάποιο τρόπο για να σου τραβήξει την προσοχή.Ένας τσακωμός λοιπόν για το "βρόμικο καπάκι της τουαλέτας" ή για τα "πεταμένα ρούχα στο μπάνιο" είναι ο ιδανικός τρόπος στα μάτια της για να καταφέρει να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Ζήλεια.
Σίγουρα έχεις πέσει και εσύ στην παγίδα να δημιουργήσεις έναν καβγά γιατί ζήλεψες που η κοπέλα σου κοίταξε η πολύ περισσότερο φλέρταρε με τον μπάρμαν ή το σερβιτόρο στο γνωστό μπαράκι που βγαίνετε κάθε Παρασκευή.Τώρα ξέρεις πως αυτό είναι μία καλοστυμένη παγίδα για να σε κάνει για άλλη μία φορά να νιώσεις ένα μικρό ή ακόμα και μεγάλο ίχνος ζήλειας που όπως καταλαβαίνω τα καταφέρνει μία χαρά.

Πηγή:manslife.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top