0


Λένε ότι τα σπορ είναι αντρική υπόθεση, ωστόσο, δεν είναι λίγες οι γυναίκες που όχι μόνο τα καταφέρνουν εξίσου καλά αλλά κρατούν και την θηλυκή τους πλευρά.

Η Chelsea Pezzola από επαγγελματίας παίκτρια γκολφ είναι μία από αυτές. Η ξανθιά καλλονή κάνει κάνει όλα τα βλέμματα να γυρνούν σε εκείνη, κάνοντας της GWAGs (τα κορίτσια των παικτών του γκολφ)... «σκόνη».

Η 23χρονη έχει γνωστή τόσο από τις επιδόσεις στο γκολφ όσο και από τις καυτές τις selfies αλλά και την αναφορά του Playboy σε αυτή.




Κέρδισε τον πρώτο της τίτλο ως πιο πολύτιμη παίκτρια το 20016 σε περιφερειακό πρωτάθλημα γκολφ, όταν και ήταν μόλις 14. Σπούδασε Business of Sport στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και καθ' όλη τη διάρκεια της φοίτησής της έπαιζε για τους Michigan Wolverines.

Μετά την αποφοίτησή της, άρχισε να παίρνει το αγαπημένο της σπορ πιο σοβαρά, παίζοντας με κορυφαίους αθλητές για να βελτιωθεί. Οπως σημειώνει η σελίδα της στο LinkeIn αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με τον Greg Harden, διευθυντή αθλητικής συμβουλευτικής στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, ο οποίος είναι γνωστός και ως ένας από τους πιο σπουδαίους ψυχολόγους και προγυμναστής ψυχικής δύναμης.









«Οι στόχοι μου παραμένουν και εμπνέονται από τη δημιουργικότητα και τη καινοτομία της βιομηχανίας του αθλητισμού, που επιτρέπει την επίτευξη των προσωπικών μου επαγγελματικών προσδοκιών», αναφέρει η Chelsea.

Η νεαρή αθλήτρια πέρα από το μπαστούνι του γκολφ, ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά και τα social media, με τις φωτογραφίες της να κατακλύζουν το Instagram. Ποζάροντας στο κρεβάτι της είτε στην άκρη της πισίνας με το μπικίνι της, η Chelsea αναστατώνει με τις καμπύλες της.

Μια ματιά της στο Instagram της θα σας πείσει πως η 23χρονη, πέρα από καλή παίκτρια του γκολφ, είναι ίσως και μία από τις πιο σέξι αθλήτριες του κόσμου.















Φωτογραφίες: Instagram @clpezzola


Πηγή: iefimerida.gr 

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top