0


  
Άλλαξε ο καιρός,μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις και εσύ λίγο την ρουτίνα σου; Για καλό το λέμε μην φοβάσαι. Ποιος άλλωστε αγάπησε την ρουτίνα; Ουδείς! Αν νιώθεις λοιπόν ότι κάνεις τα ίδια και τα ίδια με το άλλο σου μισό ήρθε η ώρα να ξαναζωντανέψεις την φλόγα.


Αυτά είναι μερικά μικρά μυστικά για να τονώσετε τη σεξουαλική σας ζωή…

#1 Δεν χρειάζεται να τα μοιράζεστε όλα. Άφησε κάτι και στην φαντασία κάνοντας κάτι το διαφορετικό.Στείλε ρομαντικά ή και πονηρά μηνύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας ή απλά ξεκίνα την ημέρα σου κάνοντας μια πρωινή επίσκεψη στα...."ενδότερα" της. 

#2 Μείνετε και λίγο χώρια...Μελέτες έδειξαν ότι τα ζευγάρια στα οποία έχει ο καθένας τη δική του ζωή, ή που κάνουν πράγματα χωριστά, έχουν την ευκαιρία να λείψουν ο ένας στον άλλο. Συνεπώς, θα εκτιμήσουν ακόμα περισσότερο όλες τις φορές που θα περάσουν χρόνο μαζί.

#3 Δοκιμάστε κάτι καινούριο μαζί.. Οι ειδικοί προτείνουν στα ζευγάρια που θέλουν να ανανεώσουν την σεξουαλική τους ζωή να πάνε μαζί διακοπές και να περνούν αρκετό χρόνο κάνοντας δραστηριότητες μαζί – εκτός της κρεβατοκάμαρας.Το ζήτημα είναι να βρείτε κάτι που φαίνεται ενδιαφέρον και απλά να το δοκιμάσετε.

Τρία απλά μικρά πράγματα που σίγουρα θα κάνουν την διαφορά! Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε!

Πηγή:manslife.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top