0

Την φλέρταρε αλλά τον αγνόησε, όταν όμως είδε ποιος ήταν άλλαξε στάση (VIDEO) - Κεντρική Εικόνα
Ο φαρσέρ επιχείρησε να φλερτάρει μια εντυπωσιακή γυναίκα, αλλά φαινότανε στα μάτια της φτωχός.. οπότε τον αγνόησε. Όταν όμως είδε το αυτοκίνητο του τότε «ψάρωσε».. Απίστευτο και ξεκαρδιστικό βίντεο


Σε αυτό το βίντεο που εντοπίσαμε στο Youtube, θα δείτε τον γνωστό φαρσέρ JoshPalerLin..

Όπως θα δείτε και εσείς, ο Josh προσπαθεί να προσεγγίσει την γυναίκα για να της ζητήσει να βγουν ραντεβού. Ωστόσο, εκείνη του αναφέρει ότι έχει φίλο, απορρίπτοντας την πρόταση του. Προφανώς, είδε το ντύσιμο του και σχημάτισε την εντύπωση ότι δεν έχει χρήματα. Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, έρχεται ένας κοστουμαρισμένος άνδρας με ένα ακριβό αυτοκίνητο. Ο καλοντυμένος άνδρας προσεγγίζει και αυτός με την σειρά του την ξανθιά καλλονή, ζητώντας της να βγουν ραντεβού. Εκείνη δέχεται αμέσως την πρόταση του.

Ωστόσο, αναφέρει στην κοπέλα ότι είναι ένας εργαζόμενος που ήρθε στο σημείο για να πάρει το αφεντικό του που δεν είναι άλλος από τον Josh! H αντίδραση της κοπέλας μόλις είδε την μεταμόρφωση του Josh είναι απίστευτη, αφού τον κυνηγούσε από πίσω, ζητώντας του να βγουν για ραντεβού!Αυτή ήταν η στιγμή που πήρε και την εκδίκηση του, λέγοντας ότι μισεί τις γυναίκες που λένε ψέματα και νοιάζονται μόνο για τα λεφτά! 

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι το βίντεο που ακολουθεί κέντρισε το ενδιαφέρων των χρηστών του διαδικτύου, και το έκαναν γρήγορα viral, αφού ανέβηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2016, και μέχρι σήμερα το έχουν δει περισσότεροι από 978,420 χιλιάδες άτομα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή:parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top