0

Ο σύγχρονος άντρας του 21ου αιώνα είναι οξυδερκής, μοντέρνος,κλασάτος, έχει γνώμη για τα πάντα και φυσικά για το ντύσιμό του, γνωρίζει πού θα φορέσει τι και για ποιο λόγο...

Όσο μουντός και να είναι ο καιρός το χειμώνα, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην έλξητης ζεστής ατμόσφαιρας με φίλους. Όμως πώς μπορεί ένας άντρας να καταφέρει να«παντρέψει» το καθημερινό look της δουλειάς ή της σχολής, με τη βραδινή έξοδο σεμπαρ ή εστιατόριο;

Στις ημέρες μας οι περισσότεροι άνδρες ξεκινούν νωρίς το πρωί την ημέρα τους και κυρίως στις μεγάλες πόλεις, επιστρέφουν στο σπίτι αργά το βράδυ.

/Ποιός βολτάρει στο Κολωνάκι και μαγνητίζει τα βλέμματα;

Γίνεται άραγε να δείχνεις κομψός με τα ίδια σχεδόν ρούχα και στο γραφείο ή τη σχολή,αλλά και στον καφέ και το ποτό σου.

Η απάντηση είναι απλή: Η διαχρονική κομψότητα του καλοραμμένου ρούχου είναι και πάλι στο προσκήνιο, με πανωφόρια άψογης κοπής σε διάφορους τύπους και κλασικές λεπτομέρειες από δέρμα ή γούνα που ταιριάζουν με το επαγγελματικό ή το φιλικό περιβάλλον.



Φορώντας ρούχα ποιότητας, με έξυπνους συνδυασμούς μπορείς να «τρελάνεις» τους γύρω σου με το άψογο στυλ σου όλη την ήμερα. Εξάλλου, το ντύσιμο και το στυλ κάθε άντρα είναι αδιάσειστο στοιχείο για την αυτοπεποίθηση του.

Η ώρα πλησιάζει 07:30 και το ξυπνητήρι, αρχίζει να χτυπά ενοχλητικά. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσει μια δύσκολη ημέρα, με πολλές δουλείες... αλλά και φιλικές επαφές.

Ένα γρήγορο μπάνιο, λίγος καφές και η μεγάλη αναζήτηση ξεκινά. Τί θα βάλω πάλι σήμερα; Πώς θα τα συνδυάσω όλα; Θέλω να πάω κομψός στη δουλεία μου, αλλά να είμαι και έτοιμος για ένα ποτό με τους φίλους μου.

Σίγουρα ένα μπλε σκούρο τζιν θα μας «σώσει» σε κάθε δύσκολη στιγμή. Έτσι, αυτό είναι το πρώτο πράγμα που αρπάζω από την ντουλάπα μου. 

Αμέσως μετά βρίσκω και ένα ζευγάρι παπούτσια μεταξύ κάζουαλ και επίσημου, ίσως ένα μποτάκι να με «βοηθήσει» καθώς συνδυάζει πολύ όμορφα και τα δυο στυλ. Στη συνέχεια, θα επιλέξω ένα πουκάμισο, το οποίο θα συνδυάσω με ένα κομψό παλτό. 

Αυτό που δεν θα παραλείψω να πάρω μαζί μου είναι ένα πλεχτό μπλουζάκι, το οποίο και θα φορέσω κλείνοντας την πόρτα του γραφείου μου για να πάω πιο χαλαρός να βρω τους φίλους μου.




Πολλοί τέτοιοι συνδυασμοί μπορούν να μας βοηθήσουν στην καθημερινότητά μας. Ένα σίγουρο επίσης «κολπάκι» είναι το καλό μπουφάν. Πάντα ότι και να φοράμε, αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να διαμορφώσει το ντύσιμό μας είναι ένα όμορφο μπουφάν. 

Το φοράμε σχεδόν κάθε μέρα και πρέπει να μπορεί να συνδυάζεται όμορφα με όλα τα στυλ που επιλέγουμε. Είναι το ρούχο που οι περισσότεροι άνδρες επενδύουν περισσότερα χρήματα από κάθε άλλο και όχι άδικα.



Ένας κομψός άνδρας, σίγουρα είναι και αθλητικός. Η γυμναστική και η άσκηση είναι σχεδόν στο καθημερινό του πρόγραμμα. Όσο φορτωμένη και αν είναι η μέρα του, μια ωρίτσα στο γυμναστήριο ή έστω λίγο τρέξιμο θα καταφέρει να τα ενσωματώσει. Έτσι μια όμορφη αθλητική τσάντα, που συνδυάζεται άψογα με όλα τα στυλ, αποτελεί βασικό αξεσουάρ κάθε άντρα. Εκτός από τα απαραίτητα χαρτιά που έχει μέσα για τις ανάγκες της δουλείας, σίγουρα δεν θα παραλείψει το πρωί να βάλει μέσα και την αθλητική του φόρμα.

Η αλήθεια είναι ότι και στο γυμναστήριο να μην καταφέρει να πάει, ίσως καταλήξει σε ένα φιλικό σπίτι προκειμένου να περάσει λίγο χρόνο με τους κολλητούς του.. έτσι τι ποιο άνετο από μια όμορφη φόρμα.



Τα ρούχα του κάθε άντρα πρέπει να είναι άνετα, αλλά να προκαλούν και το βλέμμα με την ελκυστική... απλότητά τους. Από τη δουλειά, στην έξοδο με τους φίλους, από την επιτυχημένη, αλλά συνάμα κουραστική μέρα, στην χαλάρωση με ένα ποτό. Ο άντρας το χειμώνα του 2014 είναι δυναμικός, αλλά και ευέλικτος, άνετος και πάνω από όλα «Superdry».


Πηγή:manslife.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top