0

Δοκιμάσατε τα πάντα αλλά δεν είδατε αποτέλεσμα; Το μυστικό δεν είναι στο Ultrex που έλεγε και η διαφήμιση αλλά... Δεν είναι μόνο οι συγκεκριμένες τροφές, που μπορούν να σε κάνουν να χάσεις βάρος.Υπάρχουν κάποιες διατροφικές συνήθειες φαίνεται ότι απογειώνουν το μεταβολισμό. Aν δεν κάνεις τα ακόλουθα.. σίγουρα θα τα βρεις σκούρα!


1.Το  πρωινό είναι πολύ σημαντικό....μην το προσπερνάς! 
Το πρωινό είναι το πρώτο γεύμα και το βασικό μετά από αρκετές ώρες,ύπνου ο οργανισμός δεν έχει λάβει κάποια τροφή.Ένας ωραίος τρόπος να ξυπνήσεις το μεταβολισμό σου είναι κάποιο μικρό σνακ.Έρευνες έχουν δείξει πως άτομα που τρώνε πρωινό καταναλώνουν λιγότερες θερμίδες  στα υπόλοιπα γεύματα.


2.Πρέπει να τρως πολλά γεύματα 
Κάθε 2-3 ώρες πρέπει να δίνεις κάποιο σνακ ή γεύμα στον οργανισμό σου. Όταν τρως, ενεργοποιείται ο μεταβολισμός, ενώ η  διαδικασία της πέψης καίει θερμίδες.Άτομα που έτρωγαν περισσότερα  γεύματα   την ημέρα έχασαν πιο πολύ βάρος σε σχέση με άτομα που έτρωγαν μόνο μία φορά την ημέρα, ενώ και οι δύο ομάδες κατανάλωναν τις ίδιες θερμίδες.

3. Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη 
Όχι μόνη της, αλλά συνόδευσε κάθε γεύμα σου ή σνακ με λίγη πρωτεΐνη. Αρχικά, εμποδίζει την απότομη αύξηση του σακχάρου, αλλά επιπλέον -σύμφωνα με έρευνες- καίμε περισσότερες θερμίδες όταν υπάρχει πρωτεΐνη στο γεύμα. Οπότε το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρο. 

4.Πρόσεχε την πρόσληψη των θερμίδων που λαμβάνεις...
Μην καταναλώνεις λιγότερες θερμίδες (οι άντρες λαμβάνουν κάτω από 1.500), τότε ο οργανισμός, αντί να καίει, μπαίνει σε κατάσταση λιμοκτονίας και αποθηκεύει λίπος. Υπολόγισε λοιπόν να τρως αρκετές θερμίδες και η απώλεια βάρους να κυμαίνεται στο 1/2-1 κιλό την εβδομάδα.

Πηγή:manslife.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top