0

Το πρώτο ραντεβού είναι η συνάντηση των συναντήσεων. Εκεί γνωρίζετε τον άλλον, βλέπετε πώς κινείται, πώς μιλάει, γνωρίζετε ένα μέρος του εαυτού του (αυτό τουλάχιστον που θέλει να σας δείξει).

Μπορεί όλοι να δείχνουν τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά καθώς η συζήτηση «τσουλά» όλο και περισσότερο αφήνονται και αποκαλύπτουν τις απόψεις του.

Η συνέχεια των ραντεβού είναι ένας εύκολος τρόπος να παρατηρήσει κανείς τον άλλο και να δει αν του ταιριάζει ή όχι. Μην δέχεστε κάποιον με την προοπτική πως θα αλλάξει και μην δεχθείτε τίποτα λιγότερο από αυτό που σας αξίζει.

Θέλετε να γίνετε «έξυπνοι» στα ραντεβού σας; Ακούστε, αυτό είναι το μυστικό. Ακούστε, όχι μόνο τις σας λέει ο συνομιλητής σας, αλλά και τι σας λέει το ένστικτο και η διαίσθησή σας.

Μάλιστα, υπάρχουν 12 σημάδια, που σας «φωνάζουν» πως αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για εσάς.

Οταν δεν αισθάνεστε ασφάλεια

Η αίσθηση της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας είναι πρωταρχική σε μία σχέση, αν από την αρχή δεν υφίσταται, υπάρχει πρόβλημα. Δίπλα σε έναν άνθρωπο θα πρέπει να αισθάνεστε σίγουροι πως ό,τι και να γίνει θα αντιμετωπιστεί.

Οταν είναι επαγγελματίας στο «σκωτσέζικο» ντους

Μία κρύο, μία ζέστη, μια κοντά σας, μια μακριά σας... Ποιος θέλει μία τέτοια αρχή σχέσης; Κανείς. Τα εν λόγω παιχνίδια είναι για παιδιά και όχι για ενήλικες, που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν μια σχέση.

Οταν άλλα λέει και άλλα κάνει


Η ωριμότητα και η ακεραιότητα δεν θα πρέπει να τίθενται ουδεμία στιγμή υπό αμφισβήτηση. Κάθε άνθρωπος θέλει να έχει δίπλα του κάποιον, που τα λόγια του συμβαδίζουν με τις πράξεις του.




Οταν οι πρώην δεν είναι τόσο μακρινό παρελθόν

Αν ψάχνετε να δημιουργήσετε μια υγιή σχέση, θα πρέπει να καταλάβετε κατά πόσο ο άνθρωπος που έχετε απέναντί σας είναι κολλημένος με το παρελθόν του και κάποια πρώην σχέση του. Δεν θέλετε να μπείτε στο «τρυπάκι» της σύγκρισης, γιατί το μόνο που θα αισθάνεστε είναι αβεβαιότητα.

Οταν τον «πιάνεται» να είναι ανέντιμος

Η μη εντιμότητα δεν είναι ποτέ αποδεκτή, διότι παραβιάζει τη θεμελιώδη εμπιστοσύνη σε μια σχέση. Χωρίς εμπιστοσύνη, δεν υπάρχει μέλλον.

Οταν δεν ζητά δέσμευση

Σε περίπτωση που καταλάβετε πως ο άνθρωπος που έχετε απέναντί σας δεν θέλει αυτό που επιθυμείτε και εσείς, δηλαδή σχέση, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσετε να βγαίνετε μαζί του. Οι λόγοι είναι προφανείς!

Οταν σας κάνει να περιμένετε

Είτε πρόκειται για το ραντεβού που έχετε και καθυστερεί, είτε για το τηλέφωνο που σας είπε πως θα σας πάρει την τάδε ώρα, το να σας κάνει να περιμένετε δεν είναι ευγενικό και καθόλου αποδεκτό.






Πηγή:  iefimerida.gr 

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top