0

Υπήρχε μια εποχή που η Mariah Carey ήταν μέσα στις δέκα γυναίκες που κάθε άντρας φαντασιωνόταν. Όμως αυτή η εποχή έχει παρέλθει εδώ και πάρα πολύ καιρό και το ζήτημα είναι ότι η διάσημη τραγουδίστρια δεν έχει πλέον καμία ιδιότητα επαγγελματική που να την δικαιολογεί εμπράκτως και όχι κατ' ευφημισμόν. Κι όμως κατάφερε να κάνει έναν από τους πλουσιότερους άντρες του κόσμου να της κάνει πρόταση γάμου.
Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, η Mariah είχε σχέση με τον James Packer, διάσημο Αυστραλό επιχειρηματία, που διαθέτει δικά του καζίνο, ο οποίος μια εποχή γυρόφερνε την Miranda Kerr. 

Σε πρόσφατη έξοδο τους, οι παπαράτσι τους φωτογράφισαν καθώς έβγαιναν από εστιατόριο που έτρωγαν και στο χέρι της Mariah άστραφτε κάτι πολύ έντονα. 

Ένα μονόπετρο που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό ήταν αυτό που της έδωσε ο Packer  για να της κάνει πρόταση γάμου και όπως ενημερώνει η DailyMail, η αξία του είναι κοντά στα 6.5 εκατομμύρια ευρώ.

Η 46χρονη Carey που έχει δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον 35χρονο Nick Canon, είχε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη της και σίγουρα η αιτία είναι ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί έναν άνθρωπο που θα της τα προσφέρει όλα και δεν θα χρειαστεί να κουνήσει το δαχτυλάκι της. 

Κι αφού η Mariah που δεν τη λες και τρομερή γυναίκα, τα κατάφερε, τότε μπορείτε όλες να ηρεμήσετε.











Πηγή:toratora.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top