0




O Πασχάλης Τσαρούχας έχει δείξει και παλιότερα πως αντιμετωπίζει με πολύ πολιτισμένο τρόπο τη νέα σχέση και τη νέα ζωή της πρώην συζύγου του Θεοφανίας Παπαθωμά με τον Γρηγόρη Πετράκο.


Μάλιστα είχε προκαλέσει εντύπωση μια παλιότερη δήλωσή του, όταν είχε αποκαλύψει πως μέχρι να ετοιμαστεί το σπίτι της Θεοφανίας με τον Γρηγόρη και ενώ εκείνη ήταν έγκυος στο παιδί τους, τους φιλοξενούσε ο ίδιος ο ηθοποιός στο σπίτι που έμενε παλιότερα με την ηθοποιό.


Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» και, μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε πως δε θα είχε κανένα πρόβλημα να βαπτίσει την κόρη της πρώην συζύγου του με τον Γρηγόρη Πετράκο. Για τη σχέση του τόσο με την μικρή Αγάπη οσο και με τον μπαμπά της, τον Γρηγόρη, δήλωσε πως είναι πάρα πολύ καλή. Για τον μουσικό, ο Τσαρούχας είπε πως είναι εξαιρετικό παιδί, ενώ για τη μικρή, είπε πως παίζουν πολύ και πως όταν τον βλέπει του γελάει.

Στην ερώτηση αν θα βάπτιζε την Αγάπη, απάντησε πως δε θα είχε κανένα πρόβλημα: «Γιατί να μη βαπτίσω το παιδί της Θεοφανίας. Είμαστε οικογένεια. Ότι και να συμβεί από εδώ και πέρα, εγώ θεωρώ πώς ένα κομμάτι της οικογένειάς μου είναι και αυτό το σπίτι. Δεν μπορεί να είσαι ξένος, με έναν άνθρωπο που έχεις μοιραστεί τόσα».

Πηγή:toratora.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top